Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.
       

Introducere » Laica » Caserola de vidat si marinat Laica VT3304


        

Caserola de vidat si marinat Laica VT3304

Caserola pentru vidat si marinat, 2 litri

img

 

Accesibilitate: Livrare in 24 ore in Bucuresti si 48 de ore in provincie.
Numar produs: VT3304
Preţ fără TVA : 63,03 LEI
Preţ cu TVA (19 %):
75,00 LEI
Alerta:
Alerta

în coş:
  buc  

Caserola pentru vidat si marinat alimente Laica VT3304

Pachetul contine:

  • o caserola hexagonala de capacitate 2 litri;
  • furtun pentru conectarea la aparatul de vidat.

Caserola poate fi utilizata pentru:

  • Vidat (impreuna cu aparatele de vidat Laica VT3111, VT3114, VT3117, VT3118, VT3120);
  • Marinare rapida (impreuna cu aparatele de vidat Laica VT3118 si VT3120).

Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

  • Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
  • Economiseste spatiu in frigider;
  • Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.

Caserolele Laica VT3304 sunt fabricate din plastic SAN (styrene-acrylonitrile resin) fara BPA.

Caserolele sunt destinate a fi utilizate cu usurinta in frigider, congelator si in cuptorul cu microunde.

Componentele pot fi spalate in masina de spalat vase.

Rezistente la soc termic: pot fi puse direct din frigider sau congelator in cuptorul cu microunde (soc termic -20oC + 60oC).

Instructiuni de utilizare:

  1. Umpleti caserola pana la un maxim de 3 cm sub marginea superioara.
  2. Puneti capacul si rotiti dezaeratorul in pozitia SEAL.
  3. Racordati caserola la aparatul de vidat folosind furtunul din pachet.
  4. Apasati tasta aparatului aferenta inceperii procesului de vidat sau marinare rapida si asteptati oprirea automata.
  5. Deconectati furtunul de la caserola.

Caserola vidat marinat Laica

 


 

Ambalarea in vid - descrierea procedeului:

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.

Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.

In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.

Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:

Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Carne 4-5 luni 15-20 luni
Peste 3-4 luni 12 luni
Legume 10 luni 18-24 luni

 

Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Carne cruda 2-3 zile 6 zile
Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile
Vanat 2 zile 6 zile
Mezeluri feliate 4-6 zile 15-18 zile
Mezeluri 7-14 zile 25-40 zile
Branzeturi tari si maturate 6-20 zile 25-60 zile
Legume proaspete 1-4 zile 18-20 zile
Fructe proaspete 5-8 zile 8-10 zile
Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 10 zile
Carne gatita 4-5 zile 8-10 zile
Dulciuri, deserturi proaspete 5 zile 15-20 zile

 

Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Paine 2 zile 7-8 zile
Biscuiti 4-5 luni 12 luni
Paste/orez 6 luni 12 luni
Faina 4 luni 12 luni
Cafea 3 luni 12 luni
Ceai 5 luni 12 luni
Fructe uscate 4 luni 12 luni

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MWQ5ZjhmZ
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: