Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.
       

Conditii de utilizare
Conditii de utilizare

Conditii de utilizare

MedMag.ro furnizeaza produse si servicii clientilor sai sub urmatoarele conditii:

www.MedMag.ro este proprietatea SC Medical Shopping Zone SRL.


Daca acceptati sa utilizati site-ul MedMag.ro, inseamna ca ati acceptat si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.


Continutul site-ului MedMag.ro a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site sau a furnizorilor autorizati. De aceea SC Medical Shopping Zone SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitie de catre reprezentantii fiecarei marci. Se depun eforturi pentru eliminarea greselilor care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini datorita modificarii caracteristicilor si a design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.


Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei, includ TVA-ul si sunt supuse modificarilor de curs valutar (EUR / USD).


Afisarea produselor in cadrul magazinului online www.medmag.ro reprezinta oferta noastra valabila. Cand clientul isi manifestata telefonic sau in scris vointa de a achizitiona un anumit produs, acesta accepta oferta prezenta pe site.


Clientul are dreptul de a se razgandi cu privire la achizitionarea produselor comandate. Conditiile de schimbare a produselor sau de returnare a banilor se afla la sectiunea Transport si returnari.


Datele firmei sunt urmatoarele:

SC MEDICAL SHOPPING ZONE SRL

CUI RO27104313

J40/6467/2010

Cont IBAN: RO96RNCB0086116688550001 deschis la BCR.


OTM3OT