Comenzi si informatii produse:
Tag-uri:
omron, body fat, tai doc, aerosoli, bf306, salin, body fat monitor, tensiometre, nebulizatoare, breastlight, pedometre, laica, bioland, intellisense, oreck,microlife, avent, purificator salin s2, Umidificatoare, neb 100, toalete portabile, purificatoare aer, sterilizatoare, philips avent, Masaj recuperare, termometre, bf511, perne electrice, ingrijire toalete portabile, aerosol, analizoare corporale, manseta, cani filtrante, cantare personale,
Introducere » Laica » Caserola de vidat si marinat Laica VT3304
Caserola pentru vidat si marinat alimente Laica VT3304
Pachetul contine:
Caserola poate fi utilizata pentru:
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
Caserolele Laica VT3304 sunt fabricate din plastic SAN (styrene-acrylonitrile resin) fara BPA.
Caserolele sunt destinate a fi utilizate cu usurinta in frigider, congelator si in cuptorul cu microunde.
Componentele pot fi spalate in masina de spalat vase.
Rezistente la soc termic: pot fi puse direct din frigider sau congelator in cuptorul cu microunde (soc termic -20oC + 60oC).
Instructiuni de utilizare:
Ambalarea in vid - descrierea procedeului:
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Carne | 4-5 luni | 15-20 luni |
Peste | 3-4 luni | 12 luni |
Legume | 10 luni | 18-24 luni |
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Carne cruda | 2-3 zile | 6 zile |
Peste proaspat | 1-3 zile | 4-5 zile |
Vanat | 2 zile | 6 zile |
Mezeluri feliate | 4-6 zile | 15-18 zile |
Mezeluri | 7-14 zile | 25-40 zile |
Branzeturi tari si maturate | 6-20 zile | 25-60 zile |
Legume proaspete | 1-4 zile | 18-20 zile |
Fructe proaspete | 5-8 zile | 8-10 zile |
Paste/Orez/Lasagna | 2-3 zile | 10 zile |
Carne gatita | 4-5 zile | 8-10 zile |
Dulciuri, deserturi proaspete | 5 zile | 15-20 zile |
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Paine | 2 zile | 7-8 zile |
Biscuiti | 4-5 luni | 12 luni |
Paste/orez | 6 luni | 12 luni |
Faina | 4 luni | 12 luni |
Cafea | 3 luni | 12 luni |
Ceai | 5 luni | 12 luni |
Fructe uscate | 4 luni | 12 luni |