Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.
       


Comparatie intre canile filtrante de apa Laica

Cu toate ca apa de la robinet este potabila, ea poate contine substante nedorite cum ar fi depuneri de piatra si clor ceea ce afecteaza mirosul, gustul si aspectul apei. Canile filtrante Laica elimina aceste impuritati si imbunatateste semnificativ calitatea apei pentru bauturile reci dar si pentru cele calde, la prepararea mancarurilor si la protejarea aparatelor electrocasnice impotriva depunerilor de piatra (ex. cafetiera).


Apa filtrata este vizibil mai limpede, are un gust mai proaspat si nu are miros. Apa de la robinet filtrata cu cana Laica poate fi bauta fara griji, folosita pentru prepararea cafelei, a ceaiului sau pentru gatit.

Pentru a face mai simpla alegerea unei cani filtrante de apa, va prezentam o comparatie intre produsele prezente pe site-ul nostru:

Comparatie cani filtrante Laica

Canile filtrante Laica si cartusele filtrante de apa BiFlux sunt fabricate in Italia din materiale de cea mai buna calitate si respecta standardele stabilite pentru alimente.

Cartusele BiFlux sunt sterilizate individual.

Comparatie cartuse laica

http://www.medmag.ro/medmag/eshop/24-1-Cani-filtrante-de-apa/0/5/196-Fierbator-de-apa-cu-filtru-Laica-Kettle-KJ1001

 

NzRkNjI