Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.
ok
       

Introducere »Accu-Chek» Glucometru Accu-Chek Active


    

Glucometru Accu-Chek Active

Accu-Chek Active

img

 

Accesibilitate: Livrare in 2-3 zile lucratoare.
Numar produs: 74
Producător: Accu-Chek
Preţ fără TVA : 217,65 LEI
Preţ cu TVA (19 %):
259,00 LEI
Alerta:
Alerta

în coş:
  buc  

Accu-Chek Active

Noul glucometru Accu-Chek Active ajuta la aflarea rezultatelor glicemiei in orice moment. Accu-Chek Active este o alegere atat de populara facuta de milioane de clienti multumiti.

Rapid, usor si sigur ca intotdeauna – acum cu un nou design! Noul glucometru Accu-Chek Active are:

 • Rezultate sigure si rapide. Glucometrul Accu-Chek Active are nevoie doar de 5 secunde pentru a masura si afisa rezultatele care sunt la nivelul unei testari de laborator.
 • Avertizarea de expirare a bandeletei. Daca incerci sa masori nivelul glicemiei cu o bandeleta de testare expirata, glucometrul Accu-Check Active te avertizeaza si afiseaza valoarea corespunzatoare.
 • Dozarea in afara glucometrului. Aplicarea sangelui pe o bandeleta in afara glucometrului ajuta la diminuarea riscului contaminarii (de exemplu in spitale).
 • Detectarea subdozajului. Glucometrul Accu-Chek Active semnaleaza aplicarea unei cantitati prea mici de sange pe banda de testare si ofera posibilitatea redozarii in 5 secunde1.
 • Verificare vizuala. Optiunea de verificare vizuala iti ofera o acoperire a valorilor glicemiei. Compara culoarea de pe fereastra de vizualizare a bandeletei cu scala de culori de pe flacon.
 • Proba de sange. Glucometrul Accu-Chek Active are nevoie de numai 1-2 microlitri de sange pentru o testare a glicemiei.
 • Transferul datelor. Glucometrul Accu-Chek Active are un port infrarosu care iti ofera posibilitatea sa descarci rezultatele glicemiei stocate in memorie intr-un computer cu ajutorul dispozitivului Accu-Chek Smart Pix.
 • Codare automata. Cipul de codare permite alertele pentru bandeleta expirata. In plus, programeaza automat glucometrul Accu-Chek Active si actualizeaza caracteristicile selectate ale glucometrului pe masura ce evolutiile tehnologice devin disponibile.

Cum se foloseste Glucometrul Accu-Chek Active

Masurarea
Dupa inserarea bandeletei in fanta pentru teste, in directia sagetilor, glucometrul porneste automat.

Dupa o verificare rapida a ecranului si confirmarea numarului de cod (trebuie sa corespunda codului de pe flacon), simbolul bandeletei si al picaturii de sange () apare pe ecran. Aplica picatura de sange pe centrul spatiului de culoare portocalie si apoi indeparteaza degetul. Dupa aproximativ 5 secunde rezultatul este afisat.

Cand indepartezi bandeleta, glucometrul Accu-Chek Active se opreste automat si stocheaza pana la 350 de rezultate in memorie impreuna cu data, ora si valorile.

Dozarea in afara glucometrului.
Cand sunt afisate simbolurile bandeletei si al picaturii de sange (), inlatura bandeleta din fanta pentru teste. Aplica sangele pe bandeleta si reinsereaz-o in fanta pentru teste in 20 de secunde.

Marcarea rezultatelor

Poti marca un rezultat in timp ce bandeleta se afla inca in glucometru si rezultatul este afisat. Poti alege intre marcajul Inainte de Masa (), marcajul Dupa Masa (), marcajul General () si marcajul Control (). Apasa doar in mod repetat butonul S () pana cand este afisat marcajul dorit. Dupa alegerea marcajului dorit, rezultatul testului este salvat automat cu tot cu marcaj.

Verificarea vizuala plauzibila a rezultatelor testului

Compara culoarea acestei ferestre cu scala de culori de pe eticheta flaconului de bandelete pentru verificarea plauzibila. Dar nu uita: numai rezultatele afisate de glucometru trebuie folosite cand se iau decizii cu privire la tratament.

In plus fata de testarea din varful degetului, noul Accu-Chek Active poate fi folosit pentru testarea cu probe obtinute din alte parti ale coprului, inclusiv palma, antebrat, brat, coapsa sau gamba.1 Testarea cu probe obtinute din alte parti ale coprului necesita utilizarea unei lantete speciale.

Pentru mai multe informatii despre cum sa folosesti glucometrul, verifica Cartea de Instructiuni Accu-Chek Active.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NTllZ
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: