Comenzi si informatii produse:
Tag-uri:
omron, body fat, tai doc, aerosoli, bf306, salin, body fat monitor, tensiometre, nebulizatoare, breastlight, pedometre, laica, bioland, intellisense, oreck,microlife, avent, purificator salin s2, Umidificatoare, neb 100, toalete portabile, purificatoare aer, sterilizatoare, philips avent, Masaj recuperare, termometre, bf511, perne electrice, ingrijire toalete portabile, aerosol, analizoare corporale, manseta, cani filtrante, cantare personale,
Introducere »» Aparat de ambalare in vid Laica VT3108 Compact
Aparat de ambalare in vid Laica VT3108 Compact - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete
Ambalarea in vid - descrierea procedeului:
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupaambalare in vid |
Carne | 4-5 luni | 15-20 luni |
Peste | 3-4 luni | 12 luni |
Legume | 10 luni | 18-24 luni |
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupaambalare in vid |
Carne cruda | 2-3 zile | 6-9 zile |
Peste proaspat | 1-3 zile | 4-5 zile |
Vanat | 2 zile | 6 zile |
Salam feliat | 4-6 zile | 22 zile |
Salam | 7-14 zile | 25-40 zile |
Cascaval | 6-20 zile | 25-60 zile |
Legume | 1-4 zile | 8-10 zile |
Fructe | 5-8 zile | 10-14 zile |
Paste/Orez/Lasagna | 2-3 zile | 6-9 zile |
Carne gatita | 3-4 zile | 10-15 zile |
Dulciuri, deserturi | 5 zile | 18-20 zile |
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Paine | 2 zile | 6-8 zile |
Biscuiti | 4-5 luni | 12 luni |
Paste/orez | 6 luni | 12 luni |
Faina | 4 luni | 12 luni |
Cafea | 3 luni | 12 luni |
Ceai | 5 luni | 12 luni |
Fructe uscate | 4 luni | 12 luni |
Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3108
Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3108.
Aparatul de vidat Laica VT3108 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.
Laica VT3108 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.
Utilizarea aparatului
Butonul pornire/oprire. Prin apasarea acestui buton:
Compresorul are un debit de aer de 9 litri/minut.
Aparatul de vidat Laica VT3108 are in pachet 10 pungi pt alimente de dimensiune 25 cm x 29 cm.
Laica VT3108 este in garantie timp de 2 ani.
Specificatii tehnice:
Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3108, 10 pungi (25 x 29 cm), garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.
Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele consumabile: