Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.
ok
       

Introducere »» Sistem de analiza Accutrend Plus


    

Sistem de analiza Accutrend Plus

Sistem analiza a colesterolului, trigliceridelor, glucozei si acidului lactic.

img

 

Accesibilitate: Livrare in 2-3 zile lucratoare.
Numar produs: 270
Producător: AccuTrend
Preţ fără TVA : 756,30 LEI
Preţ cu TVA (19 %):
900,00 LEI
Alerta:
Alerta

în coş:
  buc  

Sistem de analiza Accutrend Plus

Sistemul Accutrend Plus este un dispozitiv flexibil, portabil, usor de folosit pentru determinarea rapida a parametrilor cheie in evaluarea riscului cardiovascular:

Accutrend Plus face ca monitorizarea colesterolului si a glicemiei sa fie extrem de simpla.

Beneficiile sistemului Accutrend Plus:

 • Convenabil - Accutrend Plus va permite sa monitorizati atat colesterolul cat si glicemia cu un dispozitiv portabil usor de utilizat.
 • Dozare in exteriorul aparatului de masura – posibilitatea de adaugare a sangelui capilar pe banda de citire in exteriorul aparatului de masura ajuta la prevenirea contaminarii incrucisate si sporeste siguranta pacientului.
 • Rezultate rapide, sigure – Accutrend Plus ajuta furnizorul de servicii medicale sa ofere diagnostice precise si sa ia decizii de tratament corespunzatoare.
 • Rezultate pentru colesterol in doar trei minute - verificarea colesterolului permite identificarea rapida a pacientilor expusi riscului de afectiuni cardiovasculare si stabilirea de urgenta a unui set de masuri terapeutice adecvate.
 • Rezultate pentru glicemie in 12 secunde - testele de glicemie ajuta personalul medical sa identifice persoanele cu diabet si sa monitorizeze eficienta tratamentului stabilit pentru controlul glicemiei.
 • Rezultate pentru acidul lactic in 60 secunde - sistemul de analiza Accutrend Plus determina cantitativ nivelul de ketone in doar saizeci de secunde.
  Portabilitate – datorita greutatii scazute si formatului ergonomic, Accutrend Plus este usor de manipulat si operat.
 • Ecran mare – ecranul usor de citit ajuta utilizatorul sa vizualizeze rezultatele si sa le interpreteze corect.
 • Controlul calitatii integrat – testele de control al calitatii incorporate implica verificari multiple pentru a asigura rezultate exacte si sigure.
 • Identificarea loturi de benzi de testare - garanteaza rezultatele precise si performanta corespunzatoare a sistemului.
 • Memorie sporita – aparatul de masura Accutrend Plus stocheaza pana la 100 de rezultate pentru fiecare parametru de test (glucoza si colesterol).
 • Reactivi stabili si usor de utilizat - benzile de testare Accutrend asigura rezultate rapide, sigure datorita compozitiei chimice care previne interferentele. Acestea se pot depozita la temperatura camerei si au stabilitate prelungita chiar dupa deschiderea recipientului de stocare.

Accutrend Plus are garantie 2 ani.

Pachetul contine: aparat Accutrend Plus, manual de utilizare, garantie, 4 baterii AAA.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NmU3ZGY
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: