Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.
ok
       

Introducere » Ambalare in vid » Aparat de ambalare in vid Laica VT3117


        

Aparat de ambalare in vid Laica VT3117

Aparat de vacuum Laica VT3117

img

 

Accesibilitate: Livrare in 24 ore in Bucuresti si 48 de ore in provincie.
Numar produs: VT3117
Preţ uzual 395,00 LEI
Preţ fără TVA: 319,33 LEI
Preţ cu TVA (19 %):
380,00 LEI
Alerta:
Alerta

în coş:
  buc  

Aparat de ambalare in vid Laica VT3117 - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete.

Ambalarea in vid - descrierea procedeului:

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.

Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.

In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.

Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

  • Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
  • Economiseste spatiu in frigider;
  • Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.

Aparat ambalare in vid Laica

Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:

Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid
Carne 4-5 luni 15-20 luni
Peste 3-4 luni 12 luni
Legume 10 luni 18-24 luni

 

Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid
Carne cruda 2-3 zile 6-9 zile
Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile
Vanat 2 zile 6 zile
Salam feliat 4-6 zile 22 zile
Salam 7-14 zile 25-40 zile
Cascaval 6-20 zile 25-60 zile
Legume 1-4 zile 8-10 zile
Fructe 5-8 zile 10-14 zile
Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 6-9 zile
Carne gatita 3-4 zile 10-15 zile
Dulciuri, deserturi 5 zile 18-20 zile

 

Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid
Paine 2 zile 6-8 zile
Biscuiti 4-5 luni 12 luni
Paste/orez 6 luni 12 luni
Faina 4 luni 12 luni
Cafea 3 luni 12 luni
Ceai 5 luni 12 luni
Fructe uscate 4 luni 12 luni

Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3117

Laica VT3117

Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3117.

Aparatul de vidat Laica VT3117 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.

Laica VT3117 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.

Utilizarea aparatului:

  • Tasta “ASPIRAZIONE”: apăsaţi această tastă pentru a selecta puterea de aspirare a aparatului în funcţie de tipul de aliment pe care trebuie să îl ambalaţi: aspirare "NORMALE" (“NORMALĂ”): potrivită pentru toate celelalte tipuri de alimente; aspirare “DELICATA” (“DELICAT”): potrivită pentru alimente delicate şi fragile cum ar fi fructele şi legumele.
  • Tasta "ALIMENTI" (“ALIMENTE”): apăsaţi această tastă pentru a selecta timpul de sigilare al aparatului în funcţie de tipul de aliment pe care trebuie să îl ambalaţi: alimente "SECCHI" (“USCATE”): cum ar fi pâinea, pastele, biscuiţii şi produse similare care necesită un timp de sigilare redus; alimente "UMIDI" (“UMEDE”): cum ar fi fructele, legumele etc., toate alimentele care conţin lichide şi au un grad înalt de umiditate şi necesită prin urmare un timp de sigilare mai mare.
  • Tasta “SALDA”: dacă apăsaţi această tastă aparatul va efectua sigilarea; se blochează aspirarea aerului şi punga este sigilată în mod automat.
  • Tasta “AUTO”: dacă apăsaţi această tastă maşina va efectua automat ciclul de aspirare şi sigilare a pungii.
  • Tasta “STOP”: dacă apăsaţi această tastă când maşina este în funcţiune, veţi opri funcţia selectată anterior.

Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 12 litri/minut.

Putere de aspirare: -800 mbar.

Preesiune de vacuum variabila: normala sau delicata.

Poate vida hrana umeda si alimente uscate.

Aparatul de vidat Laica VT3117 vine pregatit cu:

  • 5 pungi pt. alimente de 20 x 30 cm;
  • o rola de dimensiuni 20 x 200 cm.capacitate

Laica VT3117 este in garantie timp de 2 ani.

Specificatii tehnice:

  • debit de aer 12 l/min;
  • putere compresor 110W;
  • presiune de vacuum ajustabila;
  • putere de aspirare -800 mbar;
  • alimentare la priza;
  • dimensiuni L= 35.5, W= 14.6, D= 7.6 cm;
  • greutatea: 1,2 kg;
  • latime maxima punga/rola 28 cm.

Pachetul contine:  aparat de vidat Laica VT3117, 5 pungi (20 x 30 cm), o rola (20 x 200 cm), garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.

Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu orice pungi sau role Laica, latimea maxima a pungii fiind 28 de cm.

pungi vacuum

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

OTFlM
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: